Meer duidelijkheid voor Race Team Bollenstreek

10

aug,2015

Na enige periode van afwezigheid op het circuit, is er nu meer duidelijkheid voor het race team voor het vervolg van dit seizoen. Er zijn gesprekken geweest met sponsoren en natuurlijk het team.

Willem Kerkvliet: ” We hebben besloten om dit jaar niet meer alle wedstrijden actief uit te komen in het ONK. Er zijn diverse oorzaken die hebben mee gespeeld in deze beslissing. De crash tijdens de WSBK kwalificaties heeft een hap genomen uit het budget voor dit jaar. We moesten dus keuzes maken welke weekenden we nog zouden gaan rijden. Tot mijn grote teleurstelling heeft het ONK dit jaar een karig startveld. Ik ben iemand die wil groeien en ik kan nog leren van andere coureurs. Op dit moment zijn de gaten te groot in het veld wat het moeilijk maakt om stappen te maken. Ik wil weer terug naar het racen waar ik voldoending uit haal. Waar we als team de voldoening uit halen. Elk jaar is het weer lastiger om voldoende budget binnen te halen voor een volledig race seizoen. Aan de hand van de gevoerde gesprekken met sponsoren zullen er ook veranderingen zijn in het beschikbare budget. Dit samen heeft er voor gezorgd dat we nu een stap terug nemen om volgend jaar sterker terug te komen. Waarschijnlijk maken we dan de overstap naar een ander kampioenschap.”

Race Team Bollenstreek zal in ieder geval nog het raceweekend op Circuit Park Zandvoort rijden in september. Dit weekend zal dan in het teken staan van de sponsoren. “ De meeste van mijn sponsoren steunen mij al lang. Ze zijn voor ons erg belangrijk. Ik wil ze dan ook graag bedanken voor hun inzet en vertrouwen. Zonder mijn sponsoren komen wij nergens,” Aldus Kerkvliet.

About The Author

admin

Comments are closed.