Sponsoren


Skippy Racing Tools is een onderneming ontstaan uit de racerij. Door onze ervaring in de racerij hebben we goede contacten en goede ervaringen kunnen opdoen waarmee we onze klanten de beste feedback kunnen geven. Motor rijden is voor ons een fantastische hobby, ondersteund door onze ervaringen in de racerij. We weten dan ook als geen ander dat motor rijden duur kan zijn.

HWS verhuurt sinds 1978 hoogwerkers onder de naam “HoogWerkerSpecialist”. Inmiddels is het aanbod van machines gegroeid tot meer dan 800 machines. Sinds het begin is niet alleen het volume veranderd, maar ook de kwaliteit in veel zaken. Denk hierbij aan het materiaal dat lichter is geworden en de hoogwerkers hoger. Het belang van veilig werken wordt hierdoor steeds groter. Door de verzamelde kennis binnen HWS van de afgelopen decennia zijn wij in staat om voor ieder karwei de juiste hoogwerker aan te leveren. Hierdoor kan HWS aan elke specifieke wens voldoen.

Het huidige Calpam SMD Olie BV maakt onderdeel uit van de Calpam groep en is oorspronkelijk een fusieresultaat van drie dochterondernemingen (TEVAN Olie te Gorinchem, Sintmaartensdijk Aardolieprodukten te Rotterdam en Brouwer Aardolieprodukten te Loosdrecht) van de internationale oliemaatschappij Kuwait Petroleum (Q8). Bij Calpam SMD Olie BV werken vanuit Gorinchem (hoofdkantoor en brandstofdepot) en Lisse (smeeroliedepot) ongeveer 45 medewerkers. Wij richten ons met een uitgebreid productenpakket van gerenommeerde A-merken voornamelijk op de industrie, het agrarische bedrijf, nuts- en overheidsbedrijven, binnenvaart-bunkerorganisaties en bouw- en infrabedrijven. Ons werkgebied beslaat o.a. de Bollenstreek, de hele randstad en midden Nederland. Dit gebied bewerken we middels onze vloot van 9 brandstofwagens, een smeeroliebulkwagen, een smeeroliebakwagen, 20 onbemande tankstations, ons brandstofdepot te Gorinchem en ons smeeroliedepot in Lisse.

U vindt ons aan de Hoeksteen 16 op het snel vanaf de A4 bereikbare bedrijventerrein De Hoek bij Hoofddorp.
Wij bieden u een breed pakket diensten en services. Uw belang staat voorop. Ervaren en vakbekwame professionals adviseren u graag bij de inrichting van uw wagenpark met MAN Trucks en Volkswagen Bedrijfswagens. Desgewenst bemiddelen we met leveranciers van opbouwsystemen, laadkleppen, koelunits en laadkranen. Zodat u één aanspreekpunt heeft.
Met de producten en diensten van MAN Lease, MAN Service, MAN Rental en MAN Support vullen we ons ‘one stop shop’-principe in. En dankzij onze ruime openingstijden en onze nooddienst staan wij 24 uur per dag en zeven dagen in de week borg voor uw mobiliteit.
Bent u op zoek naar een ervaren partner in mobiliteit, dan nodigen we u van harte uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Over Autoschade John de Groot.

Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot kennispartner en totaalleverancier. Naast verhuur, verkoop en onderhoud van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, verkoopt Riwal ook eersteklas onderdelen en opleidingen.

Geeve Hydraulics, opgericht in 1996, is een technische groothandel in hydraulische slangen en componenten van gerenommeerde merken en fabrikanten. Geeve Hydraulics heeft meer dan 30.000 artikelen verdeeld over meerdere productlijnen en categorieën in voorraad. Alle medewerkers hebben jarenlange ervaring met hydraulische componenten en zijn en in staat u te voorzien van een passend antwoord en een betrouwbare oplossing.Wij streven naar een langdurige prettige samenwerking met onze klanten en leveranciers en zijn bereid om te doen wat nodig is om deze relatie voort te zetten en uit te breiden.

Company2Wear is uw professionele partner voor bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en promotiekleding.

Wij leveren bedrijfskleding voor uiteenlopende branches zoals: Bouw, Horeca, Zorg, Beveiliging, Logistiek, Zakelijk, Agrarisch, Industrie, Automotive, Evenementen en sport.

Company2Wear onderscheid zich door een uitstekende dienstverlening. Een eigen productieruimte voor borduren en bedrukken, 2 representatieve showrooms, passervice in onze pasgelegenheid en een goede voorraad zorgen voor snelheid, transparantie en korte lijnen binnen onze organisatie. Onze aanpak is voor veel bedrijven een verademing. Company2Wear ontzorgt!


In de hele geschiedenis van ElectraBrandt staat kwaliteit centraal. Al toen oprichter Willem Brandt in zijn kleine technische werkplaats aan de Leidse Oude Varkenmarkt zijn diensten aanbood en ook vandaag de dag nog, nu ElectraBrandt is uitgegroeid tot een bloeiende, eigentijdse onderneming. Kwaliteit als betrouwbare basis is voor ons het uitgangspunt bij alles wat we doen!

Over PWA Computers.

van Schooten Bouwmaterialen biedt een breed aanbod in hoogwaardige bouwproducten voor de zakelijke sector, maar ook voor de particulier. U kunt bij ons terecht voor o.a. ruwe bouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen, gevelstenen, deuren en een zeer gevarieerd winkelassortiment.Meteen vast team van enthousiaste mensen staan wij voor u klaar. Of het nu gaat om het geven van advies over producten of het afleveren van bestellingen.

Teylingen Reclame staat voor kwaliteit, service en snelheid. Voeg daar een goede prijs/kwaliteit-verhouding en de juiste ervaring aan toe met de juiste persoonlijke advisering en verstand van zaken en u heeft een beeld wat Teylingen Reclame u te bieden heeft.

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om te doen wat wij zeggen, bij Teylingen Reclame zeggen wij daarom: afspraak is afspraak!!

Om ervoor te zorgen dat wij ons aan deze afspraken houden, spreken wij dan ook graag persoonlijk met u over uw wensen voor wat betreft uw communicatiedoeleinden. Op deze manier hebben wij een goed beeld van het te bereiken resultaat en adviseren wij graag over de mogelijke oplossingen.


Meer dan 62 jaar kwaliteit
Groenen accu’s / D&M Batterijen is al meer dan 62 jaar een gewaardeerde accu-leverancier in Nederland. Wij leveren accu’s in alle soorten en maten voor alle merken voertuigen. Uw vader en grootvader kochten hun accu’s al bij ons. Recent hebben wij de stap gemaakt om ook via het internet-kanaal onze producten aan te bieden.

LS2 Helmets