Sponsoren


Skippy Racing Tools is een onderneming ontstaan uit de racerij. Door onze ervaring in de racerij hebben we goede contacten en goede ervaringen kunnen opdoen waarmee we onze klanten de beste feedback kunnen geven. Motor rijden is voor ons een fantastische hobby, ondersteund door onze ervaringen in de racerij. We weten dan ook als geen ander dat motor rijden duur kan zijn.

HWS verhuurt sinds 1978 hoogwerkers onder de naam “HoogWerkerSpecialist”. Inmiddels is het aanbod van machines gegroeid tot meer dan 800 machines. Sinds het begin is niet alleen het volume veranderd, maar ook de kwaliteit in veel zaken. Denk hierbij aan het materiaal dat lichter is geworden en de hoogwerkers hoger. Het belang van veilig werken wordt hierdoor steeds groter. Door de verzamelde kennis binnen HWS van de afgelopen decennia zijn wij in staat om voor ieder karwei de juiste hoogwerker aan te leveren. Hierdoor kan HWS aan elke specifieke wens voldoen.

Over Autoschade John de Groot.

PWA laat IT voor je werken. Al sinds 2001 maken we het ondernemers makkelijker met ICT-oplossingen, waarbij uw wensen en doelen ons uitgangspunt zijn. Als deskundige en meedenkende partner ondersteunen we mkb’ers met kwaliteit, kennis, tijd en aandacht. Dankzij de inzet van onze betrokken en vriendelijke vakcollega’s gaat uw bedrijf beter presteren.

LS2 Helmets